Šta su Online radionice pisanja?

Online radionice kreativnog pisanja su pravo mesto da učiš i vežbaš kreativno pisanje samostalno, ili uz saradnju sa mentorom. U radionicama se detaljno uče zanatske veštine i tehnike pisanja iz klasičnog kreativnog pisanja  – osnovi dramaturgije, kratka priča, esej, poezija, veštine pisanja reklamnih tekstova – copywriting ili zanatske tehnike pisanja na Blogu. Online radionica je uvek sa tobom!

Kako se pohađaju radionice?

U online radionicama se radi sa mentorom po modelu „jedan na jedan“,  i po principu lične obuke (koučing), gde svi polaznici rade sa mentorom direktno. Glavni oblik rada su pisanje i elektronska pošta, kao i „žive“ konsultacije sa mentorom putem FB čata i putem Skypa. Učenje na daljinu, putem Interneta, od kuće! Potreban ti je samo računar i dobra volja. Ostalo prepusti meni!

Kako se upisuje radionica?

Dovoljno je da si besplatno registrovan na sajtu Kreativno pisanje i imaš priliku da odabereš i pohađaš neku od radionica koje želiš i odabereš na ovoj stranici. Nakon toga, klikni na odabranu radionicu, odaberi model pretplate, popuni i pošalji porudžbenicu. Dobićeš uplatnicu koju treba da popuniš, platiš u najbližoj banci, ili pošti, i možeš da počneš da radiš u radionici.