KAKO BITI USPEŠAN PISAC?

Ako pišeš prozu ili poeziju, ili radiš kao slobodni pisac, ovo je pravo mesto za tebe. Šta je autorski studio?

Pomoć autorima!

Kada pišeš knjigu, kratke priče, roman, poeziju, ili eseje, vrlo je korisno da imaš nekoga ko će sa stručne uredničke strane pratiti tvoj rad, davati korisne zanatske i tehničke savete i sugestije, i zajedno sa tobom raditi na tvom rukopisu. Ova funkcija je u zapadnom svetu poznata kao Književni agent.

Književni agent?

Književni agent, je zapravo tvoj urednik, pomoćnik i savetnik na rukopisu, na koga možeš da se osloniš za sva zanatska pitaja u vezi rada na rukopisu.

U autorskom studiju takođe možeš dobiti profesionalne usluge lekture i korekture tvog rukopisa, kao i stručnu recenziju knjige, ili zbirke koju nameravaš da objaviš. Takođe, od nas možeš dobiti i savet kako kontakirati izdavače, pripremiti pristupno pismo, odabrati format za knjigu i raditi na sopstvenoj autorskoj promociji.

Cene za ovakvu saradnju se ugovaraju za svaki projekat posebno, zavisno od vrste dela i usluge.

Sve dodatne informacije možeš dobiti mejlom na radionice@kreativnopisanje.org

Dobrodošli.

Od pisaca za pisce.


Program za autore

 

STRUČNE REZENCIJE

Pišeš romane, kratke priče ili poeziju, i želiš da promoviše sebe kao autora i svoje radove u javnosti i izdavačkom tržštu? Potrebna ti je recenzija za tvoj roman, kratke priče ili zbirku poezije?

Pošalji nam tvoj rukopis i zatraži profesionalnu recenziju i stručno mišljenje. Biće nam veliko zadovoljstvo!

LEKTURA / KOREKTURA

Ako radiš na rukopisu  priča, romana , poezije, potreba ti je profesionalni lektor i korektor, koji će uraditi stručnu prirpemu rukopisa za slanje izdavačima ili u štampu. Ovo je narčito važno ako želiš sam da izdaš svoju knjigu. U dogovoru sa nama, možemo ti obezbedit profesionalnog lektora/korektora, koji će ovaj složeni i važan posao uraditi kao vrhunski profesionalac.

UREDNIČKI SAVETI

Urednički rad na tvom rukopisu. Pošalji svoj rukopis za knjigu, članke za Internet medije, blog, poeziju, publicistiku, knjige za decu i druge autorske tekstove i zatraži profesionalni pomoć i savet.

Dobićeš detaljni pregled rukopisa, sa sugestijama, predlozima, ispravkama i primerima šta funkcioniše a šta ne, kako da poboljšaš svoj tekst, i da postaneš autor svog prvog bestselera!

 

IZDAVAŠTVO

Ako želiš da izdaš knjigu, Kreativno pisanje može biti tvoj izdavač! Radimo zajedno sa autorom na izdavanju knjige na principu „zajedničkog poduhvata“. Pomažemo u oblikovanju rukopisa, pripreme za štampu, štampe i promocije, uz zajedničku podelu troškova. Od ideje do gotove knjige, po sistemu „ključ u ruke“.

Pošalji nam svoj rukopis!

 


Rekli su o nama…

Pisanje jeste stvar volje, želje, upornosti u radu, talenta – ali pisanje je i zanat. Ako ga ne znaš obrati se onome ko zna i ja sam to učinio! Godinu dana pisanja, brisanja, pretumbavanja, okretanja, dopisivanja i odsecanja napisanog, ali sve to ovaj put uz budno oko profesora Darka Tadića. Sada sam zadovoljan, siguran u to što sam napisao i samouveren. Postao sam pisac.

Srđan Veličković, Beograd

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd