Program za autore

 

STRUČNE REZENCIJE

Pišeš romane, kratke priče ili poeziju, i želiš da promoviše sebe kao autora i svoje radove u javnosti i izdavačkom tržštu? Potrebna ti je recenzija za tvoj roman, kratke priče ili zbirku poezije? Pošalji mi tvoj rukopis i zatraži profesionalnu recenziju. 

UREDNIČKI SAVETI

Pošalji svoj rukopis za knjigu, poeziju, publicistiku i druge autorske tekstove i zatraži profesionalni pomoć i savet. Dobićeš detaljni pregled rukopisa, sa sugestijama, predlozima, kako da poboljšaš svoj tekst i da postaneš autor svog prvog bestselera!

IZDAVAŠTVO

Ako želiš da izdaš knjigu, Kreativno pisanje može biti tvoj izdavač! Radimo zajedno sa autorom na izdavanju knjige na principu „zajedničkog poduhvata“. Pomažemo u oblikovanju rukopisa, pripreme za štampu, štampe i promocije. Pošalji svoj rukopis!

 


Kako biti uspešan pisac?

Ako pišeš prozu ili poeziju, ili radiš kao slobodni pisac, ovo je pravo mesto za tebe. Šta je autorski studio?

Autorski studio je profesionalna pomoć piscima. Kao profesionalni dramaturg, profesor komunikacija i kreativnog pisanja, mogu da ti ponudim pomoć i podršku oko rada na rukopisu knjige ili zbirke poezije.

Možeš dobiti profesionalne savete u vezi pripreme rukopisa za štampu ili čak da ti Kreativno pisanje bude izdavač.

Urednik i književni agent je pravi prijatelj pisca.

Kontaktiraj me


Rekli su o meni…

Zaista sam uživala u radu sa Vama. Naučila sam toliko divnih i korisnih stvari i zaista sam mnogo napredovala kao pisac. Moja kompletna perspektiva se promenila, naučila sam tehnike koje čine pisanje boljim i zanimljivijim, vidim svet u bojama i mirisima. Sada mogu da stvorim i zaplet i konflikt i dijalog i monolog, a ranije nisam umela sve to.

Dubravka Ugarković, SAD

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd

Nakon divnog druženja i učenja sada mogu reći da mi je žao što je tako brzo prošlo!  Saznala sam mnogo toga o čemu prije nisam znala, lekcije su mi bile jako zanimljive, a profesor svaku rješenu vježbu komentira i ukaže ti na što moraš obratiti pozornost kod pisanja. Mislim da je to bilo posebno bogato iskustvo. Sve čestitke profesoru na stručnosti i ljudskosti!

Milica Žakula, Maribor