Program za autore

 

STRUČNE REZENCIJE

Pišeš romane, kratke priče ili poeziju, i želiš da promoviše sebe kao autora i svoje radove u javnosti i izdavačkom tržštu? Potrebna ti je recenzija za tvoj roman, kratke priče ili zbirku poezije? Pošalji nam tvoj rukopis i zatraži profesionalnu recenziju i stručno mišljenje.

UREDNIČKI SAVETI

Pošalji svoj rukopis za knjigu, članke za Internet medije, blog, poeziju, publicistiku i druge autorske tekstove i zatraži profesionalni pomoć i savet. Dobićeš detaljni pregled rukopisa, sa sugestijama, predlozima, kako da poboljšaš svoj tekst i da postaneš autor svog prvog bestselera!

.

IZDAVAŠTVO

Ako želiš da izdaš knjigu, Kreativno pisanje može biti tvoj izdavač! Radimo zajedno sa autorom na izdavanju knjige na principu „zajedničkog poduhvata“. Pomažemo u oblikovanju rukopisa, pripreme za štampu, štampe i promocije. Pošalji nam svoj rukopis!

 

PROMOCIJA

Kreativno pisanje organizuje promociju autora i objavljenog dela. Promotivne i online marketinške aktivnosti se planiraju i realizuju za svakog autora posebno. Promocija se realizuje preko sajta i bloga Kreativno pisanje, kao i preko društvenih mreža (Facebook, Twitter, YouTube).


Kako biti uspešan pisac?

Ako pišeš prozu ili poeziju, ili radiš kao slobodni pisac, ovo je pravo mesto za tebe. Šta je autorski studio?

Za razliku od klasičnog izdavaštva, mi smo se opredelili za drugačiji koncept: mali broj autora, ograničeni tiraži autorskih izdanja, zajedničko ulaganje u smislu da mi nudimo profesionalne usluge i podršku piscima u vidu uredničkog rada na knjizi, organizaciji procesa štampe i izdavačkoj delatnosti, kao i promociji autora na našem sajtu, društvenim mrežama, online marketingu.

Ključna stvar je promocija: ona generiše poznatost autora i dela, povežava čitanost i na kraju prodaju knjiga. To je prvi i najvažniji korak. A mi smo stručnjaci za promociju i marketing pisaca i njihovih dela.

U autorskom studiju takođe možeš dobiti stručnu recenziju knjige, ili zbirke koju nameravaš da objaviš,što je sastavni deo našeg programa za autore.

Kontaktiraj nas


Naša izdanja i autori

 


 


Rekli su o nama…

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd

Radionica je sadržajna sa jednostavnim zadacima. Preporučujem ovu radionicu svima onima koji žele da bolje organiziraju svoj kreativni pisateljski izraz dok pišu svoje blogove.

Vartan Surmejan, Skopje