Online radionice

Pisanje u prozi

CENA: 42.600,00

Radionica namenjena polaznicima koji žele da nauče zanatske tehnike pisanja u prozi: priča, esej, roman.

Copywriting

CENA: 45.600,00

Zanat pisanja profesionalnih poslovnih, reklamnih i marketinških tekstova i sadržaja u standardnom i digitalnom formatu.

Scenario & Drama

CENA: 46.800,00

Pisanje scenarija, dramskih tekstova, skripta za Youtube, Podcast. Naučite zanat pisanja multimedijskih sadržaja.

Šta su Online radionice pisanja?

Online radionice kreativnog pisanja su pravo mesto da učiš i vežbaš kreativno pisanje uz saradnju sa mentorom. U radionicama se detaljno uče zanatske veštine i tehnike pisanja iz klasičnog kreativnog pisanja  – osnovi dramaturgije, kratka priča, esej, roman, poezija, veštine pisanja reklamnih tekstova – copywriting ili zanatske tehnike pisanja scenarija/drame. Online radionica je uvek sa vama!

Kako se pohađaju radionice?

U online radionicama se radi sa mentorom po modelu “jedan na jedan”,  i po principu individualne nastave, gde svi polaznici rade sa mentorom direktno. Glavni oblik rada su pisanje i elektronska pošta, kao i “žive” konsultacije sa mentorom putem ZOOM platforme ili Vibera. Učenje na daljinu, putem Interneta, od kuće! Potreban vam je samo računar i dobra volja. Ostalo prepustite meni!

Kako se upisuje radionica?

Dovoljno je da na ovoj stranici odaberete neku od radionica pisanja. Kliknite na odabranu radionicu, odaberite model pretplate, popunite i pošaljte porudžbenicu. Dobićete uplatnicu koju trebate da popunite, platite u najbližoj banci, ili pošti. Nakon toga zakazujemo prvu online konsultaciju i počinjemo sa radom.

Pratite moj sajt