Šta su Online radionice pisanja?

Online radionice kreativnog pisanja su pravo mesto da učiš i vežbaš kreativno pisanje samostalno, ili uz saradnju sa mentorom. U radionicama se detaljno uče zanatske veštine i tehnike pisanja iz klasičnog kreativnog pisanja  – osnovi dramaturgije, kratka priča, esej, poezija, veštine pisanja reklamnih tekstova – copywriting ili zanatske tehnike pisanja na Blogu. Online radionica je uvek sa vama!

Kako se pohađaju radionice?

U online radionicama se radi sa mentorom po modelu „jedan na jedan“,  i po principu individualne nastave, gde svi polaznici rade sa mentorom direktno. Glavni oblik rada su pisanje i elektronska pošta, kao i „žive“ konsultacije sa mentorom putem FB čata i putem Skypa. Učenje na daljinu, putem Interneta, od kuće! Potreban vam je samo računar i dobra volja. Ostalo prepustite meni!

Kako se upisuje radionica?

Dovoljno je da na ovoj stranici odaberete neku od radionica pisanja. Kliknite na odabranu radionicu, odaberite model pretplate, popunite i pošaljte porudžbenicu. Dobićete uplatnicu koju trebate da popunite, platite u najbližoj banci, ili pošti. Nakon toga dobićete korisničko ime i lozinku, i možete da počnete da radite u radionici.