Napiši i objavi knjigu

Kreativnost je piscima urođena, i da bi joj se maksimalno posvetili, praktičan deo posla treba da prepuste drugima. Kad napišeš svoju knjigu postavlja se pitanje – šta dalje? I tada mi stupamo na scenu.

Da bi ti olakšali avanturu zvanu objavljivanje preuzeli smo na sebe da se bavimo onim dosadnim ali neophodnim delom svakog kreativnog poduhvata. Piscima koji su završili svoje delo omogućujemo kompletnu izdavačku uslugu:

  • Priprema
  • Štampa
  • Prelom
  • Dizajn

Na jednom mestu, po povoljnim cenama, možeš dobiti profesionalnu podršku i pomoć vezanu za sve pomenute i mnoge druge poslove. Dobrodošli su svi pisci sa našeg i srodnih govornih područja, jer umetnost ne poznaje granice.

Ako već pišeš, nemoj to raditi za fioku. Omogući svojoj knjizi dostojan život u stvarnom svetu. Ostavi svoj pisani trag u vremenu koji će svedočiti o tvom viđenju stvarnosti. Budi kompletan autor i dopusti svom delu da dopre do najšireg kruga čitalaca. Stekni svoje poštovaoce i među nepoznatim ljudima, tako ćeš proširiti svoju publiku i doseg svojih originalnih ideja.

Ti imaš svoj život i on je samo za tebe, ali knjiga je za sve nas!

Za dodatne informacije kontaktirajte Natašu Nikolov na natasa@kreativnopisanje.org


Naša izdanja

 


Autori su rekli o nama…

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd

Zaista sam uživala u radu sa Vama. Naučila sam toliko divnih i korisnih stvari i zaista sam mnogo napredovala kao pisac. Moja kompletna perspektiva se promenila, naučila sam tehnike koje čine pisanje boljim i zanimljivijim, vidim svet u novim bojama i mirisima.

Dubravka Ugarković, SAD

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd