Najčešća pitanja i odgovori

 

Kako da koristim radionicu koju sam platio/la?

Kada se jednom registrujete na sajtu, i kada ste ušli i platitli radionicu, dovoljno je da se sledeći put samo prijavite na sajt, odete u vašu radionicu i otvarate Lekcije koje želite.

Kada završite sa lekcijom, odgovorite na sva pitanja i predviđene vežbe, u gornjem desnom uglu svake lekcije imate dugme „< > koji koristite da pređetena narednu lekciju ili se vratite na pretohdnu. Kada završite celu radionicu kliknete na dugme „Završeno“ u gornjem desnom uglu ekrana.Time ste završili i kompletirali vašu radionicu.

Dakle, jednom kada ste platili radionicu, ne morate više svaki put da „ulazite u nju“. Sistem vam omogućuje da direktno otvarate i prelazite lekcije koje želite. Kada završite sa radom, dovoljno je da se odjavite sa sajta.

Kako da koristim ovaj sajt i radionice?

Da bi ste koristili sajt i pohađali radionice, morate biti registrovani korisnik. To znači da se morate registrovati, odabrati svoje korisničko ime i lozinku i dobiti svoj profil na ovom sajtu.

Sa korisničkim imenom i lozinkom, prijavljujete se i odjavljujete sa sajta, ulazite u radionice koje ste odabrali i radite u njima.

Za pohađanje besplatnih radionica, dovoljno je da se samo registrujete na sajtu, dok se za pohađanje plaćenih radionica zahteva popunjavanje porudžbenice i plaćanje odabranih radionica.

Za pomoć i podršku koristite „Kontakt/Podrška“ na sajtu i tražite pomoć putem mejla ili telefonom, ukoliko odgovore na vaša pitanja ne možete pronaći u polju „Najčešća pitanja i odgovori“.

Kako da platim radionicu?

Da bi platili i pohađali neku od radionica kreativnog pisanja, morate biti registrovani korisnik. Kada odaberete neku od radionica, kliknete na dugme „Uđi u radionicu“. Ovaj klik će vas odvesti na stranu za plaćanje, gde ćete u formularu ukucati vaše korisničko ime i lozinku. Sa desne strane kliknete na dugme „Način plaćanja – PLAĆANJE UPLATNICOM“. Nakon toga dobićete poruku da ste izvršili porudžbinu.

Ubrzo ćete dobiti emejl sa podacima za uplatu, popunjavate opštu uplatnicu, koju plaćate u banci ili pošti. Nakon primeljene uplate (u roku do 24h), sistem će vas uključiti i možete početi sa radom.

Za ulazak i izlazak iz radionica koristićete vaše korisničko ime i lozinku koje ste kreirali prilikom registracije na sajt.

Kako da se prijavim na sajt?

Da bi ste se prijavili na sajt, morate biti registrovani korisnik. Prijavljivanje na sajt koristite kao registrovani korisnik da bi ulazili na sajt, koristili radionice i materijale i izlazili sa sajta prema vašoj želji. Da bi se prijavli dovoljno je da ukucate korisničko ime i lozinku koju ste odabrali prilikom registracije na sajt.

UKOLIKO NE DOBIJETE AKTIVACIONI MEJL, OBAVEZNO PROVERITE „JUNK“ ILI „SPAM“ FOLDER U VAŠEM PROGRAMU ZA POŠTU JER SE DEŠAVA DA AKTIVACIONI MEJL STIGNE U TE FOLDERE!!!

Kako da se registrujem na sajt?

U gornjem desnom uglu ekrana kliknete na dugme „Registruj se“. Nakon toga popunite ime i prezime, emejl i ukucate lozinku koju želite da koristite. Pritisnete dugme „Registruj se“ i ulazite u vaš korsnički profil koji ćete koristiti na sajtu.

Profil popunite u predviđenom formularu. Nakon toga možete odabrati neku od radionica, izvršiti plaćanje i početi sa radom.

UKOLIKO NE DOBIJETE AKTIVACIONI MEJL, OBAVEZNO PROVERITE „JUNK“ ILI „SPAM“ FOLDER U VAŠEM PROGRAMU ZA POŠTU JER SE DEŠAVA DA AKTIVACIONI MEJL STIGNE U TE FOLDERE!!!

Šta je to Moj Profil ovde na sajtu?

Svaki registrovani korisnik sajta automatski kreira i svoj profil. Ovde možete da popunite osnovne podatke o vama i možete dodati vašu sliku. Profil služi za identifikaciju korisnika sajta i za kontakt sa mentorom radionica i ostalim polaznicima radionica, putem diskusija, komentara i poruka.

Kako da se upišem u radionicu?

Prvo morate da se registrujete i popunite formular. Kao registrovani korisnik, dobićete svoje korisničko ime i lozinku (sami birate lozinku koju ćete koristiti) sa kojom možete ući na sajt.

Nako toga možete odabrati radionicu koju želite da pohađate.

Koliko traju radionice?

Radionice kreativnog pisanja traju 4 nedelje.

 

 

Kontakt

Prof. dr Darko Tadić

Email: skolapisanja@gmail.com

Skype: kreativno.pisanje

Facebook: Kreativno pisanje