Podrška

[seven_twelfths]

Najčešća pitanja i odgovori

 

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Kako da koristim radionicu koju sam platio/la?”]Kada se jednom registrujete na sajtu, i kada ste ušli i platitli radionicu, dovoljno je da se sledeći put samo prijavite na sajt, odete u vašu radionicu i otvarate Lekcije koje želite.

Kada završite sa lekcijom, odgovorite na sva pitanja i predviđene vežbe, u gornjem desnom uglu svake lekcije imate dugme “< > koji koristite da pređetena narednu lekciju ili se vratite na pretohdnu. Kada završite celu radionicu kliknete na dugme “Završeno” u gornjem desnom uglu ekrana.Time ste završili i kompletirali vašu radionicu.

Dakle, jednom kada ste platili radionicu, ne morate više svaki put da “ulazite u nju”. Sistem vam omogućuje da direktno otvarate i prelazite lekcije koje želite. Kada završite sa radom, dovoljno je da se odjavite sa sajta.[/toggle][/toggles]

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Kako da koristim ovaj sajt i radionice?”]Da bi ste koristili sajt i pohađali radionice, morate biti registrovani korisnik. To znači da se morate registrovati, odabrati svoje korisničko ime i lozinku i dobiti svoj profil na ovom sajtu.

Sa korisničkim imenom i lozinkom, prijavljujete se i odjavljujete sa sajta, ulazite u radionice koje ste odabrali i radite u njima.

Za pohađanje besplatnih radionica, dovoljno je da se samo registrujete na sajtu, dok se za pohađanje plaćenih radionica zahteva popunjavanje porudžbenice i plaćanje odabranih radionica.

Za pomoć i podršku koristite “Kontakt/Podrška” na sajtu i tražite pomoć putem mejla ili telefonom, ukoliko odgovore na vaša pitanja ne možete pronaći u polju “Najčešća pitanja i odgovori”.[/toggle][/toggles]

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Kako da platim radionicu?”]Da bi platili i pohađali neku od radionica kreativnog pisanja, morate biti registrovani korisnik. Kada odaberete neku od radionica, kliknete na dugme “Uđi u radionicu”. Ovaj klik će vas odvesti na stranu za plaćanje, gde ćete u formularu ukucati vaše korisničko ime i lozinku. Sa desne strane kliknete na dugme “Način plaćanja – PLAĆANJE UPLATNICOM”. Nakon toga dobićete poruku da ste izvršili porudžbinu.

Ubrzo ćete dobiti emejl sa podacima za uplatu, popunjavate opštu uplatnicu, koju plaćate u banci ili pošti. Nakon primeljene uplate (u roku do 24h), sistem će vas uključiti i možete početi sa radom.

Za ulazak i izlazak iz radionica koristićete vaše korisničko ime i lozinku koje ste kreirali prilikom registracije na sajt.[/toggle][/toggles]

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Kako da se prijavim na sajt?”] Da bi ste se prijavili na sajt, morate biti registrovani korisnik. Prijavljivanje na sajt koristite kao registrovani korisnik da bi ulazili na sajt, koristili radionice i materijale i izlazili sa sajta prema vašoj želji. Da bi se prijavli dovoljno je da ukucate korisničko ime i lozinku koju ste odabrali prilikom registracije na sajt.

UKOLIKO NE DOBIJETE AKTIVACIONI MEJL, OBAVEZNO PROVERITE “JUNK” ILI “SPAM” FOLDER U VAŠEM PROGRAMU ZA POŠTU JER SE DEŠAVA DA AKTIVACIONI MEJL STIGNE U TE FOLDERE!!! [/toggle][/toggles]

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Kako da se registrujem na sajt?”]U gornjem desnom uglu ekrana kliknete na dugme “Registruj se”. Nakon toga popunite ime i prezime, emejl i ukucate lozinku koju želite da koristite. Pritisnete dugme “Registruj se” i ulazite u vaš korsnički profil koji ćete koristiti na sajtu.

Profil popunite u predviđenom formularu. Nakon toga možete odabrati neku od radionica, izvršiti plaćanje i početi sa radom.

UKOLIKO NE DOBIJETE AKTIVACIONI MEJL, OBAVEZNO PROVERITE “JUNK” ILI “SPAM” FOLDER U VAŠEM PROGRAMU ZA POŠTU JER SE DEŠAVA DA AKTIVACIONI MEJL STIGNE U TE FOLDERE!!![/toggle][/toggles]

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Šta je to Moj Profil ovde na sajtu?”]Svaki registrovani korisnik sajta automatski kreira i svoj profil. Ovde možete da popunite osnovne podatke o vama i možete dodati vašu sliku. Profil služi za identifikaciju korisnika sajta i za kontakt sa mentorom radionica i ostalim polaznicima radionica, putem diskusija, komentara i poruka.[/toggle][/toggles]

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Kako da se upišem u radionicu?”]Prvo morate da se registrujete i popunite formular. Kao registrovani korisnik, dobićete svoje korisničko ime i lozinku (sami birate lozinku koju ćete koristiti) sa kojom možete ući na sajt.

Nako toga možete odabrati radionicu koju želite da pohađate.[/toggle][/toggles]

[toggles type=”multiple”][toggle title=”Koliko traju radionice?”]Radionice kreativnog pisanja traju 4 nedelje.[/toggle][/toggles]

[/seven_twelfths][five_twelfths_last]

 

 

[section title=”Kontakt”]

Prof. dr Darko Tadić

Email: skolapisanja@gmail.com

Skype: kreativno.pisanje

Facebook: Kreativno pisanje

[/section][/five_twelfths_last]

Ostavite odgovor