fbpx

KAKO SAM ZAPOČELA SVOJ BLOG

Oprobala sam se u različitim stvarima, ali mi nikada nije padalo na pamet da ću početi i blog da pišem. Nisam sa tehnologijom na ti, pa mi je i zbog toga to delovalo nerealno. Sa druge strane, pisanje pismenih zadataka mi nije išlo od ruke ni u školi, ni na fakultetu, pa zato nisam ni slutila koliki talenat za pisanje posedujem.

Elem, bilo je to sasvim obično FB veče. Skrolovala sam news feed kada mi je u jednom trenutku iskočila stranica kreativno pisanje i Fejsbuk me pitao da li želim da lajkujem tu stranicu. Pametni Fejsbuk je na osnovu mojih brojnih interesovanja shvatio da bi me i to moglo interesovati. Iz puke dosade sam rešila da posetim i lajkujem stranu i zaintrigirao me je sadržaj. Odlučila sam da pošaljem mail čoveku koji se krio iza te strane i saznam nešto više o tim radionicama.

Da skratim priču, ta prepiska je označila početak jednog divnog prijateljstva, kako bi Bogart rekao. Nakon dugog niza godina, moja kreativnost je našla svoj put i ispoljila sve svoje potencijale. Završila sam tri radionice kod Darka a rezultat te radionice za blog je upravo moj blog o putovanjima Kofernjača. Ne mogu da vam opišem koliko mene to pisanje bloga čini srećnom i u stanju sam satima da pišem i da ne ustanem ni do toaleta. Pisanje je stvarno droga, a kako sam počela da pišem blog, moj mozak potpuno razmišlja u stilu sadržaja postova.

Svaki novi dan je nova ideja i novi izazov. Zahvalna sam Darku na strpljenju, znanju, poštovanju mojih zamisli i velikoj podršci. Sada je na meni da Kofernjaču pokrenem i dam joj život kakav zaslužuje. Ona je moje čedo i zaslužuje najbolje. Optimistična sam da će se dopasti čitaocima i postati deo njihovih svakodnevnih rituala. Ako volite da putujete po Eropi, letujete u Grčkoj, odete na neko lepo vikend putovanje i želite da saznate još mnoštvo zanimljivih detalja, Kofernjača je pravo mesto za vas. Posetite kofernjaca.wordpress.com. Nemojte da ste sebični, recite i prijateljima za kofernjaču!

Radionice kreativnog pisanja su mesto gde se vaša kreativnost rađa i razvija. Oslobodite je i uživajte u njenim plodovima.

Pozdrav !

Nina Trivković

 

Da li si pravi Bloger?

Da li misliš da je pisanje blogu samo način da prazniš svoju kreativnu energiju? E, pa nije!

Čim si otvorio blog tvoje pisanje je posatlo javno! Da bi bio dobar bloger, imao svoju publiku i, što je najvažnije, PROMENIO svet oko sebe, moraš da budeš dobar pisac, zanatlija koji UME da piše i time menja sebe i svet oko sebe. U tome je i smisao kreativnosti, zar ne?

Zato, usavrši svoje pisanje, nauči tehnike zanata, i postani ono što treba…PRAVI BLOGER! Pogledaj radionicu, besplatno je. A onda, UPIŠI I PIŠI! Prosto, jednostavno i nije skupo.

SAZNAJ VIŠE

 

Ako ti se sviđa, podeli...

Comments

Scroll Up