E-knjiga: KRATKI SAVETI ZA KRATKE PRIČE

 

Kratki-saveti-za-kratke-priče_Page_01U izdanju Kreativnog pisanja, izašla je nova E-Knjiga, “Kratki saveti za kratke priče”. Dovoljno je da se besplatno registrujete na sajtu i možete je BESPLATNO preuzeti sa sajta Kreativno pisanje!

Ovaj priručnik “kratkih saveta za pričanje i pisanje kratkih priča”, nastao je sa željom da pomognem brojnim piscima amaterima, poznatim ili anonimnim blogerima što kreativno pišu na svojim blogovima, kao i svima koji vole pisanje i ne mogu da žive bez knjige.

Priručnik predstavlja zbirku odabranih iskustava iz online radionica kreativnog pisanja, kao i tekstova koje sam objavio na sajtu Kreativno pisanje, i sastoji se od praktičnih saveta i zanatskih tehnika na temu pisanja i pričanja priča u prozi. On predstavlja koristan vodič kroz neke od najvažnijih tehnika pisanja, i nadam se da će vam biti od koristi u traganju za vaši kreativnim stvaranjem putem pisane reči.

Za sve one koji žele da unaprede svoje pisanje, izuče osnovne tehnike zanata i veštine pisanja, uvek ostaje mogućnost da upišu neku od radionica kreativnog pisanja na sajtu, i tako se pridruže maloj zajednici kreativnih pisaca.

KNJIGU MOŽETE PREUZETI OVDE

Dobrodošli, i uživajte u kreativnom pisanju!

 

[section title=””]

Usavrši svoje pisanje.

darko profil 3 cb

Ja sam prof. dr Darko Tadić, i već 20 godina se bavim pisanjem, copywriting-om i komunikacijama.

Da li je pisanje tvoj život, tvoja strast, muza koja neće da te ostavi na miru? Ako jeste, onda iskoristi priliku i usavrši svoje pisanje. Radionice kreativnog pisanja služe upravo za to!

Pridruži nam se na sajtu kreativnog pisanja i uživaj zajedno sa nama!

[button color=”primary” size=”small” url=”https://www.kreativnopisanje.org/” target=”self”]SAZNAJ VIŠE[/button]

[/section]

 

O Autoru

Ako ti se sviđa, podeli...