Program za autore

Uredništvo i recenzije rukopisa

Autorski studio je profesionalna pomoć piscima. Kao profesionalni dramaturg, profesor komunikacija i kreativnog pisanja, mogu da ti ponudim uredničku pomoć i podršku oko rada na rukopisu knjige ili zbirke poezije.

Ako ti je potrebna stručna recenzija za tvoj roman, kratke priče ili zbirku poezije, pošalji mi tvoj rukopis i zatraži profesionalnu recenziju

Profesionalni urednik  je pravi prijatelj pisca.

Kontaktiraj me

Pošalji

Rekli su o meni…

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd

Zaista sam uživala u radu sa Vama. Naučila sam toliko divnih i korisnih stvari i zaista sam mnogo napredovala kao pisac. Moja kompletna perspektiva se promenila, naučila sam tehnike koje čine pisanje boljim i zanimljivijim, vidim svet u novim bojama i mirisima.

Dubravka Ugarković, SAD

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd