Program za autore

Uredništvo i recenzije rukopisa

Autorski studio je profesionalna pomoć piscima. Kao profesionalni dramaturg, profesor komunikacija i kreativnog pisanja, mogu da ti ponudim uredničku pomoć i podršku oko rada na rukopisu knjige ili zbirke poezije.

Ako ti je potrebna stručna recenzija za tvoj roman, kratke priče ili zbirku poezije, pošalji mi tvoj rukopis i zatraži profesionalnu recenziju

Profesionalni urednik  je pravi prijatelj pisca.

Kontaktiraj me

Pošalji

Rekli su o meni…

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd

Radionica je sadržajna sa jednostavnim zadacima. Preporučujem ovu radionicu svima onima koji žele da bolje organiziraju svoj kreativni pisateljski izraz dok pišu svoje blogove.

Vartan Surmejan, Skopje

U Radionici kreativnoga pisanja naučila sam koje tehnike pisanja mi najviše odgovaraju i što trebam njegovati u svojem pisanju da bih rasla kao pisac. Osim toga, u radionicu se možete uključiti s bilo kojega mjesta na svijetu i iz bilo koje vremenske zone, što je velika prednost ove radionice.

Kristina Jug, Longford, Irska