Program za autore

 

UREDNIŠTVO I REZENCIJE

Pišeš romane, kratke priče ili poeziju, i želiš da promoviše sebe kao autora i svoje radove u javnosti i izdavačkom tržštu? Potrebna ti je recenzija za tvoj roman, kratke priče ili zbirku poezije? Pošalji mi tvoj rukopis i zatraži profesionalnu recenziju. 

PROMOCIJA AUTORA

Promocija autora na online mrežama putem digitalnog marketinga. Izrada i realizacija promotivnih aktivnosti, organizovanje susreta sa autorom, video, foto, content marketing. Promovišete sebe i svoje stvaralaštvu uz profesionalno savetovanje.

IZDAVAŠTVO

Ako želiš da izdaš knjigu, Kreativno pisanje može biti tvoj izdavač! Radimo zajedno sa autorom na izdavanju knjige – pomažemo u oblikovanju rukopisa, pripreme za štampu, štampe i promocije, po povoljnim cenama i uslovima.

 


Kako biti uspešan pisac?

Ako pišeš prozu ili poeziju, ili radiš kao slobodni pisac, ovo je pravo mesto za tebe. Šta je autorski studio?

Autorski studio je profesionalna pomoć piscima. Kao profesionalni dramaturg, profesor komunikacija i kreativnog pisanja, mogu da ti ponudim pomoć i podršku oko rada na rukopisu knjige ili zbirke poezije.

Možeš dobiti profesionalne savete u vezi pripreme rukopisa za štampu ili čak da ti Kreativno pisanje bude izdavač.

Urednik i književni agent je pravi prijatelj pisca.

Kontaktiraj me

Pošalji

Naša autorska izdanja

 


Rekli su o meni…

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd

Zaista sam uživala u radu sa Vama. Naučila sam toliko divnih i korisnih stvari i zaista sam mnogo napredovala kao pisac. Moja kompletna perspektiva se promenila, naučila sam tehnike koje čine pisanje boljim i zanimljivijim, vidim svet u novim bojama i mirisima.

Dubravka Ugarković, SAD

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd