Online radionice

Ako volite da pišete priče, poeziјu, romane, reklamne tekstove, ili imate svoj Blog, onda јe ovo pravo mesto za vas. Mentorski rad sa polaznicima. Učenje na daljinu, putem Interneta, od kuće!

Master Class radionice

Napredne radionice namenjene su polaznicima koji žele da usavrše autorsko pisanje književnih formi, kao i profesionalnih poslovnih tekstova iz oblasti marketinga, reklame i prodaje.

Webinari

Online interaktivni tematski seminari/radionice pisanja koje možete pohađati putem Interneta, udobno, od kuće! Rad u malim grupama polaznika do 10 učesnika na popularnoj Zoom platformi.

 

Popularne Online radionice


Master Class Radionica “Storytelling”

Prof. dr Darko Tadić će održati profesionalnu Master Class online radionicu iz veštine pisanja priča (Storytelling). Cilj radionice je da profesionalno obuči sve zainteresovane polaznike koji žele da nauče veštinu efikasnog pisanje i pričanje priča. Radonica je namenjena:

  • osobama koje se bave profesionalnim pisnajem za medije,
  • marketingom
  • prodajom
  • oglašavanjem
  • copywritingom i content writingom
  • svima koji se bave pisanjem proznih tekstova u književnim formama.
PRIJAVI SE

Konkurs

Radionice Kreativnog pisanja i Centar za komunikacijske studije i istraživanja CEKOMS objavljuju međunarodni konkurs za kratku priču za decu.

Cilj konkursa je afirmacija pisanja za decu u novim digitalnim formama. 

  • Na konkursu mogu učestvovati svi koji vole da pišu priče za decu, kao i autori esejisti i blogeri koji pišu i objavljuju na društvenim mrežama.
  • Priče bi trebalo da budu za decu školskog uzrasta (7-14 godina). Tema konkursa je slobodna.
  • Konkurs je otvoren za sve autore koji pišu na b/h/s/c jezicima sa prostora bivše Jugoslavije i dijaspore.
SAZNAJ VIŠE

Rekli su o radionicama….

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd

Zaista sam uživala u radu sa Vama. Naučila sam toliko divnih i korisnih stvari i zaista sam mnogo napredovala kao pisac. Moja kompletna perspektiva se promenila, naučila sam tehnike koje čine pisanje boljim i zanimljivijim, vidim svet u novim bojama i mirisima.

Dubravka Ugarković, SAD

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd

Prati sajt

Prijavi se da dobijaš najnovije informacije i besplatne sadržaje sa sajta.