Dobrodošli na Webinare kreativnog pisanja!

Webinari su online oblik standardnih seminara i pohađaju se putem interneta. Prednost webinara u odnosu na klasične „žive“ seminare je što možete pohađati nastavu od vaše kuće, na putu, na odmoru, potreban vam je samo računar/tablet ili mobilni telefon sa instaliranim Skype programom za video pozive.

Kada pohađate webinare nemate dodatne troškove prevoza, organizacije prisustva van mesta u kome živite, svoj webinar uvek nosite sa sobom, kreativno i u pokretu!

Uplatom preko računa ostvarujete popust od 20% na cenu webinara i rezervišete sebi mesto na webinaru!

 

Kalendar Webinara

 

 

Šta vam je potrebno?

Instaliran Skype program na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu i kvalitetna LAN ili WiFi veza! I spremni ste za webinar! Dovoljno je da na ovoj stranici odaberete webinar koji želite, popunite prijavu (uz obavezno vaše Skype korisničko ime u prijavi) i pošaljete! Vrlo jednostavno i efikasno!

Kako se pohađa webinar?

Na dan održavanja Webinara, 10 minuta pre početka, potrebno je da uključite vaš Skype program i dobićete poziv da nam se priključite na webinaru. Radi se u malim grupama  do 5 polaznika. Uz video prezentaciju materijala, prelazimo lekcije, radimo vežbe u direktnoj komunikaciji sa mentorom webinara i ostalim polaznicima.

Prijavi se!

Obezbedite sebi mesto na webinaru! Dovoljno je da popunite prijavu sa obaveznom Skype adresom i kontakt podacima. Dobićete putem elektronske pošte podatke za uplatu webinara i možemo da počnemo!

Prijavi se za Webinar