Pridruži nam se i prati Kreativno pisanje!

Budi u toku sa najnovijim tekstovima, savetima, informacijama i besplatnim sadržajima

 

Pridruži se zajednici od preko 2,000 pratilaca našeg sajta i prijavi se da dobijaš najnovije informacije iz oblasti kreativnog pisanja, online radionica za pisanje, tekstova na blogu i drugih sadržaja našeg sajta, direktno u tvoj Inbox!

  • Saveti iz zanata i tehnika Kreativnog pisanja
  • Informacije i saveti za pisanje na blogu
  • Tehnike i zanat copywritinga
  • Informacije za pisce frilensere
  • Besplatne E-knjige i priručnici
  • Video/audio lekcije i predavanja

Popuni formular i pošalji ga mejlom još danas!

 

PRIJAVI SE OVDE!

 

Vaši podaci su potpuno zaštićeni od zloupotrebe i koriste se isključivo za potrebe sajta Kreativno pisanje.

 

Pisanje jeste stvar volje, želje, upornosti u radu, talenta – ali pisanje je i zanat. Ako ga ne znaš obrati se onome ko zna i ja sam to učinio! Godinu dana pisanja, brisanja, pretumbavanja, okretanja, dopisivanja i odsecanja napisanog, ali sve to ovaj put uz budno oko profesora Darka Tadića. Sada sam zadovoljan, siguran u to što sam napisao i samouveren. Postao sam pisac.

Srđan Veličković, Beograd

Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd