Besplatna E-knjiga „Kratki saveti za kratke priče“

naslova-mali-savetiZadovoljstvo mi je da vam ponudim besplatnu E-knjigu/mali priručnik namenjen svima koji pišu i uživaju u pisanoj reči. Preuzmite knjigu i pridružite se zajednici od preko 1,200 pratilaca radionica Kreativnog pisanja!

Priručnik predstavlja zbirku odabranih iskustava iz online radionica kreativnog pisanja i koristan vodič kroz neke od najvažnijih tehnika pisanja, i nadam se da će vam biti od koristi u traganju za vašim kreativnim stvaranjem putem pisane reči.

Za sve one koji žele da unaprede svoje pisanje, izuče osnovne tehnike zanata i veštine pisanja, uvek ostaje mogućnost da upišu neku od radionica kreativnog pisanja na sajtu, i tako se pridruže maloj zajednici kreativnih pisaca.

Hvala što pratite Kreativno pisanje!


PREUZMI SVOJ PRIMERAK KNJIGE!

 

Popunite i pošaljite formular i ubrzo ćete dobiti knjigu pravo u vaš Inbox.

Vaši podaci su potpuno zaštićeni od zloupotrebe i koriste se isključivo za potrebe sajta Kreativno pisanje.


Radionice kreativnog pisanja podsećaju na snagu i lepotu pisane reči. Ako tražite način da počnete, nastavite ili usavršite veštine baš tog skrivenog umetnika u sebi, slobodno se prepustite ovim radionicama

Ivana Lazarević, Beograd

Ne mogu da pronađem prave reči da iskažem koliko sam zahvalna na svemu. Odličan metod rada, strpljenje i ljudskost su prava dragocenost i svako ko bi želeo da se bavi pisanom reči u bilo kom smislu, trebalo bi da upiše neku od radionica.

Aleksandra Filipović, Beograd

Radionica je sadržajna sa jednostavnim zadacima. Preporučujem ovu radionicu svima onima koji žele da bolje organiziraju svoj kreativni pisateljski izraz dok pišu svoje blogove.

Vartan Surmejan, Skopje